För 23 år sedan, idag...

...Föddes jag :D
Har fått många goa gratulationer, tack för de!
Men priset tog nog jobbet idag. Kom ner i en av verkstadshallarna runt 7 på morgonen. Då stod alla givakt och började sjunga för mig :D Var längesedan jag blev så röd i ansiktet *haha*

När jag kom hem fick jag en supermysig ut-och-plocka-svamp-eller-bara-sitta-hemma-och-mysa-i-skjorta ;) tillsammans med en söt bakelse. Glömde dock att ta bild på den fina kreationen innan den försvann *ooops* :)

Nu ska jag duscha, ta på mig min skjorta och följa instruktionerna från en annan kollega :) fick ett mörkt apelsinchoklad som man ska ta EN ruta av tillsammans med en kopp kaffe! Får väl se var det slutar ;)

Kanelbullarna blev förresten en stor hit; var tom en som fria efter de ;)



Mycket som tar tiden ifrån mig!

Har inte uppdaterat sen förra veckan, men helgen var full av aktiviteter och sen när man väl har tid har man helt enkelt inte orkat! Något som känns igen??...eller är det mig det är fel på! :)

Var iaf hos Louice och mattis och målade färdigt dottern Ronjas fondvägg! Äntligen! Tog långt mycket längre tid än jag trott...som vanligt. Men så här fint blev det :)

Hoppas ni kan se fasten bilden är på sidan :( får banne mig inte rätt på det!

Innan jag kom till Louice på lördagen så hade jag och pappa tillbringat natten i småland. Jagat, utan någon lycka iofs men det var härligt ändå! hade Bosse med mig, och han blev ju helt tokigt för han trodde han skulle få jaga :) Men inte förrän på torsdag man får lov att släppa. Hade tänkt åkt upp till småland då hela helgen. Men då bestämmer mitt jobb att vi ska ha totalinventering...perfekt timing...

I söndags var jag hos broren och hans sambo och Vovven Lemmy såklart :) Mamma va också med och vi hade lite födelsedagsmiddag! Mycke trevligt!



Tillbaks till skåne och jobbet, fullt upp som vanligt. Hade behövt jobba över idag, men vädret var faktiskt mycket mer lockande :) Packade en fika, Bosse fick sin ryggsäck, och sen körde vi ut i skogen! Helt underbart, fint väder och alldeles stilla.





En supertrevlig promenad, nu kan man jobba imorgon också med ett leende på läpparna :)
Har avslutat kvällen med att baka kanelbullar som jag tänkte bjuda jobbet på imorgon, brukar uppskattas!

Ska ta en sväng i duschen, måste försöka ta mig i säng tidigare om kvällarna :P




När ska det sluta?

Jobbade över till kl 8 idag, det är 13 timmar på ett och samma ställe!! Lite seg i kontoret nu måste jag erkänna!

Men jag stack faktiskt iväg och lämnade min bil till verkstan i morse, och hämtade den i eftermiddags. Dom konstaterade att något var fel *waaoow*, och nu ska dom tjabba lite med försäkringsbolaget för att få dom att stå för kostnaderna. Har ju faktiskt garanti på eländet!
 Men jag gillar min eländiga bil ändå :) Är något med 4hjulsdriften som krånglar, och så funkar inte ABS-en som de ska...ja ja, skulle få svar om ca en vecka.

Något positivt är iaf att min kära tattuerare bestämde ett datum med mig ikväll, den 10onde gäller det :D
Ska ha 5 änglar omringade av nyponrosor. LÄNGTAR!

Nu ska jag slänga mig rätt in i duschen, sen är det god natt!
Bjuder på några mysbilder från tidigare i somras:)




Än riktig sitta-under-filten-med-en-kopp-te-i-handen-kväll :)


Det är det minsann ikväll. Var ute en promenix med Bosse, och vi höll på att blåsa iväg! Löven for omkring oss och var sådär höstigt oranga :)
Har suttit i soffan nu och myst framför tvn. Skönt är också att jag har lite sovmorgon imorgon :) Mindre roligt är att jag ska lämna in min bil... Har något ploj med fyrhjulsdriften. Hoppas garantin tar det *gulp*

Tänkte ändå flyga bort från kylan här hemma ett tag till och bjuda på lite bilder från underbara Nice! Louise och Louise weekend nere på franska riviäran :)








Nu verkar det som om det inte får plats mer bilder :) Då får det bli en fortsättning följer ;)

helgen där nere var väldig väldig varm! Klarar inte värme jätte bra, skönast att ligga i vattnet! Men vi hade underbart trevligt ändå! Men fransmännen är verkligen petiga med språket! Folk ville ogärna prata engelska, satt på en rastaurang där kyparn var riktigt otrevlig *grrr* Men vi var också på en enda där dom var riktigt trevliga!

Nu ska jag ooch Bosse forsätta mysa lite, sen blir det sängen...

Ha de bra i höstmörkret :)


Måndag...

Körde direkt från blekinge imorse, ner till ängelholm. där lämnade jag Bosse hos veterinären!
När jag hämtade honom senare på e.m. fick jag reda på att hans ena öra var betydligt sämre :( En alldeles knottrig hörselgång! Min stackars Bosse var helt utmattad när vi kom hem, efter sövning och spolning osv.

Så här trött...


Återbesök nästa måndag *suck*
Väl hemma iaf, började med maten. Vildsvinskotlett och potatisgratäng! Och med mina egenhändigt odlade tomater :) Har plantan hemma hos pappa i blekinge och brukar skörda med mig en påse hem! Dom ligger för tillfället och mognar i mitt fönster :)




Tittar man till höger om tomaterna så hittar man mitt lilla fynd från Nice, kunde inte låta bli!
 
Mitt lilla lilla salt och pepparkar!

Usch, kommer nog bli mycket övertid på jobbet denna veckan. Alla har så mycket att göra, ändå säger arb.ledningen att vi är för många!!! Dom är inte kloka...
Ska gå ut med min trötta vovve snart, sen blir det inte mycket mer för ikväll :)

Natti!

Ännu en målarhelg :)

Jodu, åkte hem till kära vännen Louice, hennes Mattis och Ronja i lördags. Dags att måla färdigt fondväggen som jag börja på för ett par veckor sedan... som vanligt när man jobbar som hantverkare tar allt mycket mer tid än man planerat! Men roligt var det :)


Så här ser det ut nu!


Fuskar ju med en projektor som jag flyttar runt lite, därförbilden ser dubbel ut ;)
Och LAPPEN..som sitter på min rygg, märkte jag inte förrän senare. En klyftig Lojäd som kom å klappa mig på axeln!
Framåt kvällen bjöd Löjäd på planktstek, supergott!




Blev en mysig hemmakväll med plankstek och vin i soffan :)

 Solstråle som vanligt :) Ronja bus!


På söndagen tog jag en liten sväng till småland med pappa, men jag var snart tillbaka med penseln i handen :)
Då passade Louice på att göra egen pizza till oss allihopa! Och en JÄTTE GOD tårta :)



Sitter hemma i soffan nu, gaaanska trött.
Veterinären imorgon, hoppas bosses öron blir bra sen :(
Sov gott!

Äntligen fredag!

Varit en som vanligt hektisk och jobbig dag på jobbet. Många som är sjuka, och vi som inte räcker till i normala fall! Får njuta av att det äntligen är helg, och hoppas på en bättre vecka 39 :)

Var på Bosses 3e återbesök hos veterinären idag... Han har haft öroninflammation, och tidigare har det sett bättre ut, men nu hade det blivit värre igen *suck* Så på måndag ska öronen grundspolas, igen... Stackars liten får droppar 3 gånger om dagen :(



Imorgon blir det frukost hos mamma, och sen bär det av till familjen Wendt/Nilsson :) brittastinas.blogg.se
Ska måla färdigt min fondvägg i barnkammaren. Nalle phu för hela slanten :)
På kvällen blir det lite vin! Kanske utgång, vi får väl se! Hur som helst ska jag mysa hela dagen :)

   Nu är i alla fall denna kvällen slut, pappa hade lyckats hitta massa gamla filmer som han filmat med videokamera för allt mellan 10-8 år sedan! Det är inte såååå himla länge sedan man var liten kludd ändå ;)
God Natt!


Ny lugg, ny BLOGG och nya glasögon!

Har följt ett råd och införskaffat mig en egen sida här på blogg.se :)

Var innan medlem på bloggsida.se, sjuuukt jobbig sida att hålla på med :(
Ska försöka komma underfund med den här sidan, men innan dess kan jag berätta att här jobbas på tok för mycket som vanligt! Slog till med att klippa till en lugg för ett tag sen, flera ÅR sen sist!
Hämtade även mina glasögon idag! Bara ett litet brytningsfel, men känner verkligen en lättnad för ögonen med mina nya ögon på :)




Har utlovat en massa bilder från sommaren, planerar och göra ett jätte stort collage! Har hunnit med en ridresa i fjället, en weekend till Nice, och självklart en massa emellan :) kommer, kommer!
Lägger upp ett litet smakprov sålänge ;)



Nu ska jag skopa upp lite vaniljglass och lägga på lite ananas :)
Ha de bra!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0